Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din octombrie 2021 ne dau lumea peste cap: 6 Planete în retrograd și o Lună plină sângerie

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din octombrie 2021: 

Octombrie 2021 este aproape de groază. Planete în mers retrograd, energii incredibile care se dezlănțuie și se transformă de la o zi la alta și influențe puternice ale lunii care sunt pe cale să schimbe destine. Universul ne sfătuiește să ne semnăm zilele importante în calendar pentru că vom simți la un nivel profund consecințele evenimentelor astrologice din următoarele patru săptămâni.

Sezonul Balanței 2021 are un impact puternic pentru multe zodii în luna octombrie - și vom simți cu adevărat această energie din partea Universului. Însă, odată ce începe sezonul Scorpionului, la doar câteva zile după Luna Plină dramatică în Berbec, sentimentele se vor adânci și noi vom deveni mult mai atenți la fiecare schimbare pe care vrem să o facem. Suntem pregătiți să îmbrățișăm transformările personale în viața noastră.

Citește și:

Cele 6 planete în retrograd sunt: Pluto, Neptun, Uranus, Saturn, Jupiter și Mercur.

horoscop octombrie 2021: evenimente astrologice

foto Vadim Sadovski, Shutterstock

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din octombrie 2021:

6 octombrie 2021: Luna Nouă și energie incredibilă din partea Balanței

În această perioadă Universul ne îndeamnă să construim conexiuni interpersonale puternice, să fim atenți la parteneriatele pe care le facem și să învățăm arta stabilității în viața profesională. Atât Marte, cât și Mercur sunt în Balanță în această perioadă, ceea ce amplifică atmosfera diplomatică și orientată spre comunicare.

Cu toate acestea, din cauza lui Mercur retrograd (care va dura până pe 18 octombrie), este posibil să fim puțin confuzi pe plan social și să ne fie teamă să ne deschidem sufletele în fața oamenilor din jurul nostru.

Citește și:

Citeste si: HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE. UNIVERSUL NE ARATĂ CĂ ÎN CIUDA HAOSULUI, A INCERTITUDINII ȘI A ÎNTUNERICULUI EXISTĂ ÎNCĂ LUMINĂ

Pe 6 octombrie, puterea eterică a Balanței ajunge la un punct culminant odată cu Luna Nouă - care este prima lună nouă a acestei toamne astronomice. În această perioadă Universul ne îndeamnă să ne îndreptăm atenția asupra vieții sentimentale, unde avem ocazia să rezolvăm probleme mai vechi, să facem compromisuri și să salvăm relații, să fim deschiși și să vorbim fără perdea despre ce simțim, să consolidăm parteneriate și să descoperim pacea în interiorul nostru.

În timpul Lunii Noi ar fi bine să stabilim intenții și să îndrăznim să ne urmărim visurile.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.