Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din octombrie 2021 ne dau lumea peste cap: 6 Planete în retrograd și o Lună plină sângerie

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din octombrie 2021: 

7 octombrie 2021: Venus intră în Săgetător

Pe 7 octombrie Venus, planeta iubirii, părăsește Scorpionul sufocant și intră pe tărâmul liber al Săgetătorului, locul în care va sta întreaga lună. Când Venus este în Săgetător, toate zodiile se simt libere, optimiste, pline de energie și cu chef de iubire, așadar acesta poate fi un tranzit foarte bun pentru a ne largi orizonturile romantice și a căuta experiențe noi și interesante în relații.

Sezonul planetelor în retrograd se încheie

Prima săptămână a lunii octombrie este una ciudată din cauza tuturor celor 6 planete în retrograd. Ne va fi cu adevărat greu să mergem înainte cu planurile noastre sau să obținem o imagine cât de cât clară a viitorului.

Citește și:

Cu toate acestea, lucrurile devin mult mai simple spre jumătatea lunii, când planetele își reiau cursul normal una câte una.

Citeste si: HOROSCOPUL DRAGOSTEI ÎN OCTOMBRIE 2021 PENTRU TOATE ZODIILE

20 octombrie 2021: Lună Plină Sângerie

Pe 20 octombrie, în cursul zilelor rămase din sezonul Balanței, prima Luna Plină din toamna astronomică va răsări în semnul îndrăzneț al Berbecului și va străluci mai puternic ca niciodată, îndemnându-ne să ne urmărim visurile și să avem încredere în noi.

Luna Plină din octombrie va fi în câteva conexiuni tensionate cu o serie de planete, așa că ar fi bine să rămânem calmi, să ne distanțăm de dramă și să renunțăm la lucrurile pe care nu le putem controla.

Citește și:

23 octombrie 2021: Soarele intră în Scorpion

Soarele ne aruncă în apele adânci și întunecate ale sezonului Scorpionului. Universul ne îndeamnă să fim pregătiți să ne acceptăm cu adevărat emoțiile, să simțim totul la intensitate maximă, să îmbrățișăm misterele vieții și să facem schimbări îndrăznețe dacă ne dorim să mergem pe un alt drum în viață.

Pe 30 octombrie, Marte intră în Scorpion, moment ce aduce și mai multă energie pentrru toate zodiile - este posibil să fim mai agresivi în atingerea obiectivelor noastre și să luptăm până în pânzele albe pentru visurile pe care le avem.

Citeste si: CE TE INVATA UNIVERSUL IN LUNA OCTOMBRIE 2021 IN FUNCTIE DE ZODIA IN CARE TE-AI NASCUT

foto main Vadim Sadovski, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.