Setari Cookie-uri

Previziuni numerologice pentru luna noiembrie 2021. Puterea magică a Universului ne vindecă rănile

O conexiune incredibil de puternică și profundă cu Universul ne ajută să aducem liniște și recunoștință în sufletele noastre și să atragem binecuvântari fericite pentru viitor. Luna noiembrie a anului 2021 este una perfectă pentru a petrece timp cu noi înșine și a reveni la rădăcinile noastre spirituale. 

Previziuni numerologice pentru luna noiembrie 2021

Citește în continuare pentru a afla cum te influențează energia Universului în noiembrie în funcție de luna personală.

Dacă cifra lunii personale este 1...

Cifra 1 în numerologie este conectată la ideile de cicluri, ego-uri și sine spiritual. În cazul tău, luna noiembrie ar putea să te ajute să îți dai seama cine ești și care este scopul tău în viață. Evaluează ce ai trăit în ultimele luni și înțelege dacă ți-ai jucat rolul sau ai trăit după deciziile altor oameni. Poate că este momentul să preiei frâiele vieții și să faci schimbările pe care ți le dorești de atât de mult timp.

numerologie noiembrie foto Dzhulbee, Shutterstock

Dacă cifra lunii personale este 2...

În numerologie, cifra 2 reprezintă feminitate, grație și o puternică forță intuitivă. În noiembrie profită de această putere profundă din interior pentru a îți da seama care sunt următorii pași, ce ai de făcut pe viitor. Sinele tău știe încotro trebuie să mergi - tot ce trebuie să faci este să îl asculți și să îi urmezi sfaturile. Petrece mai mult timp cu tine pentru a dezvolta o conexiune și mai profundă cu intuiția ta.

Citește și:

Dacă cifra lunii personale este 3...

Cifra 3 se referă la expresivitate - fie că este vorba despre comunicare sau de o exprimare creativă. Însă, dincolo de expresie, există o unicitate distinctă a cifrei 3 - ceea ce înseamnă că abordarea ta față de spiritualitate și conexiunea cu Universul este una unică. Este timpul să îți îmbrățișezi acele lucruri ciudate pentru că ele sunt cele care te fac specială. Permite-ți să te ghidezi singură în direcția corectă.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.