Setari Cookie-uri

Previziuni numerologice pentru luna noiembrie 2021. Puterea magică a Universului ne vindecă rănile

O conexiune incredibil de puternică și profundă cu Universul ne ajută să aducem liniște și recunoștință în sufletele noastre și să atragem binecuvântari fericite pentru viitor. Luna noiembrie a anului 2021 este una perfectă pentru a petrece timp cu noi înșine și a reveni la rădăcinile noastre spirituale. 

Dacă cifra lunii personale este 4...

Muncă, muncă... și iar muncă - acesta este motto-ul cifrei 4. Și, deși muncă grea și realizările sunt minunate, acestea nu sunt singurul aspect important al vieții. Noiembrie vine pentru a îți spune să găsești o variantă astfel încât să acorzi atenție și celorlalte planuri ale vieții tale. Poate că este timpul să pui pe plan secund planul profesional și să te concentrezi pe nevoile sufletului tău în această lună.

Dacă cifra lunii personale este 5...

Cifra 5 este legată de creativitate, aventură și curiozitate în numerologie - și acestea sunt trăsăturile principale de care vei avea nevoie pentru explorarea spirituală din această lună. Îndreaptă-ți atenția asupra imaginației și a dorințelor de a învăța lucruri noi, de a ieși din zona de confort, de a îți permite să îți dai seama ce te face cu adevărat fericită, de a trăi cu la intensitate maximă.

Citește și:

numerologie noiembrie foto Ironika, Shutterstock

Dacă cifra lunii personale este 6...

Cifra 6 în numerologie este plină de compasiune, de iubire și înțelegere. Întrebarea pe care ar trebui să ți-o pui în această lună este următoarea: Împărtășești acea compasiune și înțelegere cu propriul tău spirit? Ai mai multă răbdare cu alți oameni decât ai cu tine? Lecția spirituală poate include să înveți cum să ai mai multă grijă de tine. Este timpul să te protejezi și să te faci fericită.

Dacă cifra lunii personale este 7...

Noiembrie este clar luna ta deoarece propria ta energie se aliniază perfect cu energia numerologică pe care o experimentăm acum. Cifra 7 se referă la profunzime, la percepție și spiritualitate. Curiozitatea ta este la cote maxime în această perioadă, ceea ce face că acesta să fie minunat că Universul să îți scoată în cale lucruri noi. Fă-ți timp să explorezi necunoscutul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.