Setari Cookie-uri

Previziuni numerologice pentru luna noiembrie 2021. Puterea magică a Universului ne vindecă rănile

O conexiune incredibil de puternică și profundă cu Universul ne ajută să aducem liniște și recunoștință în sufletele noastre și să atragem binecuvântari fericite pentru viitor. Luna noiembrie a anului 2021 este una perfectă pentru a petrece timp cu noi înșine și a reveni la rădăcinile noastre spirituale. 

Potrivit numerologiei, noiembrie este o lună ce are cifra numerologică 7 (1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 1 = 7). Să analizăm toate numerele împreună și să aflăm ce aduce această lună și ce înseamnă pentru tine asta.

Octombrie a fost o lună a echilibrului și a creativității, iar noiembrie este o lună care ne determină să ne scufundăm în minunile mistice ale vieții și să ne reîmprospătăm relația cu puterile Universului. În numerologie, cifra 7 este o cifra a profunzimii, a misterului și a conștientizării.

numerologie noiembrie

foto Nikki Zalewski, Shutterstock

Cum se calculează luna personală?

Luna personală se calculează adunând cifra anului personal cu numărul lunii din calendar.

Pentru a afla care este cifra anului personal, ai de adunat cifrele din ziua și luna în care te-ai născut până când obții o singură cifră, iar apoi să adaugi la valoarea obținută cifra anului care te interesează.

Citește și:

Spre exemplu: te-ai născut pe 21 aprilie și te interesează anul în care suntem, și anume 2021.

21 + 4 = 25
2 + 5 = 7

Cifra anului 2021 este următoarea:
2 + 0 + 2 + 1 = 5

Acum putem calcula și numărul anului adunând cifrele obținute mai sus:

7 + 5 = 12
1+ 2 = 3

Așadar, după ce ai făcut calculele anului personal, vei ajunge la o singură cifră (3 în exemplul nostru). Adaugi această cifră la luna octombrie -> adică 11.

3 + 1 + 1 = 5

Important. Dacă rezultatul final al calculului este 11... Majoritatea numerelor care au două cifre sunt reduse la o singură cifră însă, în numerologie, 11 este un număr principal, maestru, așa că rămâne 11... și nu mai are nevoie de un alt calcul. La fel este și cu 22.

Acum că ți-ai aflat luna personală, trebuie să știi că modul în care reacționezi la vibrațiile Universului este influențat de cifrele zilei, ale lunii și ale anului personal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.