Setari Cookie-uri

Previziuni numerologice pentru luna noiembrie 2021. Puterea magică a Universului ne vindecă rănile

O conexiune incredibil de puternică și profundă cu Universul ne ajută să aducem liniște și recunoștință în sufletele noastre și să atragem binecuvântari fericite pentru viitor. Luna noiembrie a anului 2021 este una perfectă pentru a petrece timp cu noi înșine și a reveni la rădăcinile noastre spirituale. 

Dacă cifra lunii personale este 8...

Cifra 8 este conectată la echilibru, succes și infinit. Simțul tău autoritar poate fi folosit în carieră; ai ocazia să te impui și să găsești soluții eficiente pentru a înainte cu proiecte importante astfel încât să îți poți împlini visuri mărețe. Un sfat de la Univers: încearcă să te concentrezi și pe lucrurile mărunte pe care le-ai tot ignorat în ultima perioadă. Ele îți aduc fericirea adevărată.

Dacă cifra lunii personale este 9...

Cifra 9 vine cu înțelepciune, experiență și completare. Această reprezintă sfârșitul unui ciclu și, împreună cu vibrațiile spirituale din această lună, te poate îndemna să te concentrezi mai mult pe lecțiile pe care le-ai învățat în această viață și să le pui în aplicare. Nu uită să fii curioasă, să îți pui întrebări, să descoperi.

Citește și:

Dacă cifra lunii personale este 11...

Fiind primul dintre numerele maestre, 11 este asociat cu misticismul și spiritualitatea. Acesta este deja aliniat cu energia din noiembrie. Dorința ta de a căuta adevărul vieții se va simți mult mai intensă în această lună, ceea ce evidențiază cât de importante sunt practicile spirituale pentru ține. Dă-ți seama care este scopul tău pe acest pământ.

Dacă cifra lunii personale este 22...

Numărul 22 reprezintă un profund simt al responsabilității și valori foarte puternice în numerologie. Există șansa să te agăți de valori care nu se aliniază cu convingerile tale. Poate că noiembrie este luna în care îți reevaluezi prezentul astfel încât să îți dai seama că acesta te ajută să mergi pe drumul pe care vrei să fii în viitor. Dacă nu, este timpul să faci câteva schimbări majore.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.