Setari Cookie-uri

Luna Noua de pe 4 noiembrie simte teama noastra de schimbare, asa ca preia ea fraiele si da un restart vietii pe care o traim

Universul ne spune sa nu ne fie teama sa sapam adanc in interiorul nostru si sa infruntam ce se ascunde in cele mai intunecate umbre pentru a ne putea vindeca complet. 

Horoscop Rac

Orice se poate intampla in aceasta perioada. Cu Luna Noua stralucind puternic pe cer, este momentul sa faci un pas in spate si sa ii permiti Universului sa iti arate care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Ai incredere in el, nu te mai teme de necunoscut.

Horoscop Leu

Luna Noua din aceasta perioada iti spune sa te pregatesti de surprize interersante pe plan plan sentimental. Noi alternative de a te atasa de oameni te scot din zona de confort si te ajuta sa creezi relatii frumoase si speciale. Uneori compatibilitatea functioneaza in moduri misterioase, asa ca incearca sa ramai deschisa la magie.

Horoscop Fecioara

Aceasta Luna Noua evidentiaza problemele de rutina ale vietii tale, draga mea nascuta in zodia Fecioara. Universul iti cere sa incetezi sa mai pierzi timpul si sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza cu adevarat. Nu te mai pierde in detalii si invata sa apreciezi lucrurile marunte si sa te bucuri de clipele in care sufletul ti-e fericit.

Citește și:

Horoscop Balanta

Luna Noua te invata ca tot ce faci are un impact puternic in viata ta - chiar si cele mai banale lucruri. Asadar, incearca sa faci o selectie atenta a modului in care iti petreci viata, a lucrurilor pe care le faci si da-ti seama daca esti acolo unde vrei sa fii sau trebuie sa faci schimbari pentru a ajunge unde iti doresti.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.