Setari Cookie-uri

Luna Noua de pe 4 noiembrie simte teama noastra de schimbare, asa ca preia ea fraiele si da un restart vietii pe care o traim

Universul ne spune sa nu ne fie teama sa sapam adanc in interiorul nostru si sa infruntam ce se ascunde in cele mai intunecate umbre pentru a ne putea vindeca complet. 

Horoscop Scorpion

Luna Noua scoate la iveala secrete destul de mari in viata personala. Este important sa le permiti oamenilor din jurul tau sa isi spuna punctul de vedere si sa lamuriti lucrurile. Nu lua decizii pe care mai tarziu le vei regreta. Ai rabdare si nu mai grabi nimic.

Horoscop Sagetator

Esti pregatita pentru o perioada destul de interesanta pe plan personal? Permite-i sinelui tau sa fie impresionat de emotiile intense pe care sufletul le poate simti. Nu te mai ascunde in spatele mastilor de om puternic si incearca sa te scufunzi in propriile sentimente.

Horoscop Capricorn

In aceasta perioada esti in pozitia de a da viata unui nou capitol extrem de interesant. Asigura-te ca nu te grabesti, analizeaza fiecare oportunitate si mergi pe drumul pe care sufletul iti spune sa mergi. Nu te lasa influentata de oamenii din jurul tau, alege cu inima.

Citește și:

Horoscop Varsator

Schimbari intersante la orizont pentru tine, draga mea nascuta in zodia Varsator. Este posibil ca lucrurile sa evolueze frumos pe plan sentimental si sa iti aduca surprize neasteptate. In viata profesionala, trebuie sa iti asumi riscuri daca vrei sa vezi rezultate bune.

Horoscop Pesti

Universul iti spune ca in aceasta perioada sa dai frau liber emotiilor. A venit momentul sa lasi mastile jos si sa iti arati sufletul, sa fii vulnerabila in fata oamenilor la care tii si sa vorbesti deschis despre sentimentele tale. Permite-le sa te vada asa cum esti cu adevarat.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.