Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 8-14 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în a doua săptămână din luna noiembrie pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la dorința de a deține controlul asupra vieții tale

Una dintre cele mai grele lecții pe care le înveți în această perioadă este să nu mai încerci să deții controlul asupra vieții tale. Sunt atât de puține lucruri pe care le putem controla cu adevărat; încearcă să te eliberezi de tot și să ii permiți Universului să îți arate drumul potrivit pentru tine.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la teama de singurătate

Să nu îți fie niciodată frică de singurătate - este cel mai frumos cadou oferit de la Univers. Profită de aceste momente și învață să fii bine cu tine; să îți asculți inima, să îți pui în ordine gândurile și ideile și să te regăsești cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Nu te speria de schimbare pentru că aceasta te ajută să crești și să devii cea mai bună versiune a ta. Învață să ai încredere în Univers și în tine pentru că ești pe drumul cel bun și mergi mai departe indiferent de cât de dificil este acest drum.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să mai ai încredere deplină în oameni

Ai fost rănită de prea multe ori. Este posibil că în următoarele zile să fii dezamăgită de una dintre cele mai importante persoane din viața ta. Aceasta este o lecție pe care o înveți într-un mod dificil: nu trebuie să ai atât de multă încredere în oamenii din jur.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.