Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 8-14 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți îți mai spui că nu poți

În sufletul tău există puterea de a depăși aceste obstacole, caută acolo, nu în oamenii din jur. Incearcă să găsești timp pentru a face planuri și a îți dezvolta o mentalitate de creștere, de a învăța noi abilități și de a dobândi noi cunoștințe. Crede în tine.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să îți mai faci prea multe planuri cu privire la viitor

Învață să trăiești în prezent pentru că aici și acum se întâmplă viața ta. Bucură-te de lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează cu adevărat, stai în preajma oamenilor frumoși, creează-ți amintiri care peste ani să îți pună zâmbetul pe buze.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la teama de a iubi din nou

Ai fost rănită, însă asta nu înseamnă că trebuie să ții în jurul inimii tale acele ziduri groase și înalte pe care le-ai construit. Este momentul să le dărâmi, să fii vulnerabilă, să îți deschizi sufletul și să iubești din nou.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la dorința de a te întoarce în trecut

De ce vrei să faci asta? În trecut nu mai există fericire și nici nu mai poți schimbă nimic din tot ce s-a întâmplat. Este momentul să accepți adevărul, să închizi acea ușa și să mergi mai departe cu viața ta; lucruri minunate te așteaptă.

foto main SimpleB, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.