Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 8-14 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la toate temerile adunate

S-au adunat prea multe... teama de trecut, teama de schimbare, teama de a trăi așa cum își dorește sufletul tău. Încearcă să renunți la toate aceste frici și alege să te bucuri cu adevărat de momentul prezent, acceptând necunoscutul în viața ta. Va fi bine, vei vedea.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la sentimentele negative

Nu te lăsa condusă de griji, de gânduri urâte, de anxietate, de durere. Încearcă să le accepți că fac parte din tine și învață să nu le acorzi atât de multă atenție. În schimb, umple-ți sufletul cu fericire pură și iubire.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să mai ceri sfaturi

Poate că este timpul să îți iei inima în dinți și să te concentrezi pe ce ai de făcut. Nu mai asculta de sfaturile oamenilor din jurul tău, de data aceasta alege să înveți să îți asculți intuiția și să te lași condusă de sufletul tău.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la amintirile vechi

Învață să te bucuri de ce îți oferă Universul acum. Nu te mai întoarce în trecut, îți faci singură rău. Închide acest capitol o dată pentru totdeauna și mergi mai departe cu viața ta. Totul se întâmplă acum, în momentul prezent.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.