Setari Cookie-uri

Pe 19 Noiembrie are loc ultima eclipsă a anului 2021 și cea mai lungă Eclipsă de Lună a secolului

Horoscop. În noaptea dinspre 18 spre 19 noiembrie, Luna va aluneca în umbra Pământului pentru câteva ore bune. Experții NASA estimează că eclipsa va dura aproximativ 3 ore 28 de minute și 23 de secunde și va fi cea mai lungă eclipsa de lună din perioada 2001-2100. 

Horoscop Săgetător

Detașează-te de tot ce nu îți mai servește

Universul este de partea ta și încearcă să te ajute să te eliberezi de energia negativă și toxică din viața ta. Este momentul să te eliberezi de tot ce nu îți mai servește, de lucrurile care nu îți permit să fii tu însăți, de oamenii care nu te lasă să crești, de emoțiile care te țin în spate și nu îți lasă sufletul să fie recunoscător pentru viața minunată pe care o ai.

Horoscop Capricorn

Pregătește-te pentru un val plin de energii pozitive

Un camion încărcat de energii pozitive bate la ușa sufletului tău, draga mea născută în zodia Capricorn. În această perioadă Universul îți oferă posibilitatea de a face tot ce îți dorești. Dacă vrei să îți schimbi viața, acesta este cel mai bun moment. Mare atenție, însă, la alegerile pe care le faci. Nu te grăbi pentru că nu există cale de întoarcere.

Citește și:

Citeste si: CELE MAI NOROCOASE 3 ZODII ÎN A DOUA JUMĂTATE A LUNII NOIEMBRIE

Horoscop Vărsător

Nu te teme de schimbare

În această perioadă este posibil să simți că echilibrul tău nu mai există. Nu știi care este drumul pe care vrei să mergi mai departe. Mintea ta se teme de transformare, așa că încearcă tot felul de șiretlicuri pentru a se apăra. Amintește-ți, însă, că schimbarea este cea care te învață cele mai importante lecții de viață și care te ajută să devii cea mai bună versiune a ta.

Horoscop Pești

Fă-ți ordine pe plan personal

Universul îți oferă posibilitatea de a face puțină ordine în ceea ce privește viața privată. Ai fost prea drăguță cu oamenii din jurul tău? Le-ai oferit prea mult? Unde te afli în relațiile personale? Acestea sunt o parte din întrebările cheie pe care trebuie să ți le pui și la care este important să răspunzi cu sinceritate maximă.

Citește și:

foto main Denis Nugraha Pratama, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.