Setari Cookie-uri

Pe 19 Noiembrie are loc ultima eclipsă a anului 2021 și cea mai lungă Eclipsă de Lună a secolului

Horoscop. În noaptea dinspre 18 spre 19 noiembrie, Luna va aluneca în umbra Pământului pentru câteva ore bune. Experții NASA estimează că eclipsa va dura aproximativ 3 ore 28 de minute și 23 de secunde și va fi cea mai lungă eclipsa de lună din perioada 2001-2100. 

19 Noiembrie este o zi cu adevărat specială deoarece în această zi magică are loc ultima eclipsă a anului 2021. Și asta nu este tot - această eclipsă este considerată cea mai lungă Eclipsă de Lună a secolului nostru.

În noaptea dinspre 18 spre 19 noiembrie, Luna va aluneca în umbra Pământului pentru câteva ore bune. Experții NASA estimează că eclipsa va dura aproximativ 3 ore 28 de minute și 23 de secunde și va fi cea mai lungă eclipsa de lună din perioada 2001-2100.

Următoarele zile vor aduce un val incredibil de energii puternice care cu siguranță ne vor zdruncina sentimentul de stabilitate și securitate. Multe lucruri se schimbă, au loc răsturnări karmice de situații și transformări ale sufletelor noastre.

foto Romolo Tavani, Shutterstock

Citeste si: PE 19 NOIEMBRIE AVEM LUNA PLINA SI ECLIPSA DE LUNA IN ZODIA TAUR. ELIBERAM DIN VIATA NOASTRA TOT CE NU NE MAI SERVESTE

Citește și:

Fiecare semn zodiacal va experimenta această energie a eclipsei în mod diferit. Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Nu îți aglomera singură timpul

Lucruri incredibile urmează să ți se întâmple pe plan profesional. Apar câteva oportunități interesante de colaborări frumoase de care vrei să profiți cât mai repede cu putință. Nu accepta toate propunerile pe care le primești, învață să fii mai selectivă și să alegi doar ce ai nevoie pentru a te ajuta să mergi pe drumul pe care îți dorești să mergi.

Horoscop Taur

Învață arta răbdării

Treci printr-o perioadă foarte interesantă și plină de surprize frumoase pe toate planurile importante ale vieții tale. În ceea ce privește viața profesională, lucruri minunate ți se întâmplă. Pe plan personal, trebuie să înveți să ai răbdare cu oamenii din jurul tău. Nu mai pune persiune pe ei, nu îi împinge de la spate pentru că fiecare are ritmul său.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Nu te pierde în detalii

Este posibil ca în această perioadă să îți dorești să faci câteva schimbări destul de importante în ceea ce privește viața profesională. Ai încredere în tine în intuiția ta pentru că simți că tu știi cel mai bine ce îți dorești cu adevărat, însă este posibil să te pierzi în detalii. Privește mai des imaginea de ansamblu și focusează-te pe destinație.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.