Setari Cookie-uri

Pe 19 Noiembrie are loc ultima eclipsă a anului 2021 și cea mai lungă Eclipsă de Lună a secolului

Horoscop. În noaptea dinspre 18 spre 19 noiembrie, Luna va aluneca în umbra Pământului pentru câteva ore bune. Experții NASA estimează că eclipsa va dura aproximativ 3 ore 28 de minute și 23 de secunde și va fi cea mai lungă eclipsa de lună din perioada 2001-2100. 

Horoscop Rac

Ai ocazia să faci pace cu tine însăți

Profită de această energie incredibilă a lunii și permite-i Universului să îți vindece sufletul. Petrece mai mult timp cu tine însăți, ai grijă de inima ta, fă pace cu tine din trecut și iubește-te pe tine din prezent. Acum ai ocazia să o iei de la capăt, să scrii un nou capitol al vieții tale, așa că profită de această oportunitate minunată.

Horoscop Leu

Ascultă-ți sufletul

Ești într-o perioadă în care vrei să faci câteva schimbări importante pe plan personal, însă îți este teamă de ce vor spune oamenii din jurul tău. Nu trebuie să te mai intereseze părerea altora, fiecare își trăiește propria viață și fiecare are propria poveste. Învață să îți asculți sufletul și să pui fericirea ta întotdeauna pe primul loc.

Citește și:

Citeste si: EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN NOIEMBRIE DESCHID UN NOU PORTAL ENERGETIC PLIN DE MAGIE DE CARE PUTEM PROFITA CU TOTII

Horoscop Fecioară

Învață să fii blândă cu tine

Din cauza schimbărilor în Univers este posibil să treci și tu prin câteva schimbări și să fii mai sensibilă și mai emotivă decât de obicei. Nu face nicio modificare acum deoarece este posibil ca mai târziu să o regreți. În schimb, concentrează-ți atenția asupra ta - ascultă-te, dă-ți seama cine ești, care este scopul tău în viață și de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Horoscop Balanță

Nu-ți face griji cu privire la schimbări

În această perioadă Luna te ajută să gestionezi cu răbdare și precizie schimbările rapide. Universul este de partea ta, draga mea născută în zona Balanță, așa că nu te mai teme atât de mult de ce urmează să se întâmple în viața ta. Fă un pas în spate și permite-i divinității să vindece ce este de vindecat și să îți arate drumul pe care trebuie să mergi mai departe.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Sapă adânc în sufletul tău

Nu prea ești pregătită pentru ce urmează să se întâmple, însă Universul îți propune că în această perioadă să te concentrezi doar pe tine. Consideră semnele pe care le primești o invitație din partea cosmosului de a săpa adânc în profunzimea sufletului tău. Ai ocazia să-ți dai seama de lucruri importante care îți vor schimba viitorul.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.