Setari Cookie-uri

Pe 11 decembrie Venus este în conjuncție cu Pluto. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Când întunericul se lasă, tot ce rămâne este speranța pentru a ne ghida pe un nou drum. Această speranță este dragostea, forță călăuzitoare care proiectează și reinventează o nouă eră.

În luna decembrie Venus este în conjuncție cu Pluto cu o dată, ci de două ori. Prima zi în care se va întâmpla acest lucru va fi 11 decembrie. Următoarea va fi ziua de 25 decembrie.

Ce înseamnă conjuncție?

În astrologie, conjuncția indică momentul în care două planete ocupă același loc pe harta cerească - acestea se află în aceeași zodie, la același grad și minut.

Într-un astfel de moment, cele două planete emană energii puternice și acționează împreună. Acestea se vor face tot mai puternice, de aici rezultând astfel o încărcătură energetică incredibilă de care ar fi bine să profităm pentru că ne putem îndeplini visuri, scopuri, putem schimba cursuri și destine.

Venus, zeița afecțiunii, a frumusețîi, a iubirii, a romantismului și a plăcerii este în conjuncție cu misteriosul Pluto. Pluto ne conduce dincolo de vechile structuri, dezvăluind alchimia viețîi care iese din durere și haos. Când întunericul se lasă, tot ce rămâne este speranța pentru a ne ghida pe un nou drum. Această speranță este dragostea, forța călăuzitoare care proiectează și reinventează o nouă eră.

Citește și:

În timpul tranzitului Venus în conjuncție cu Pluto crește dramatic nevoia de iubire și afecțiune. Vrem să experimentăm compania altor persoane la un nivel mai profund, mai intens.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Nu îți fie teamă să îi spui partenerului de cuplu ce ai pe suflet. Acum este momentul să dai cărțile pe față și să îi mărturisești cum te simți. Schimbările vă pot face bine amândurora.

Taur - Îndrăznește să ieși din zona de confort și să faci alegerile potrivite pentru ține în ceea ce privește viața sentimentală. Nu te teme de ce vor spune alți oameni. Acum este momentul să fii cu adevărat fericită.

Gemeni - Învață să te pui pe primul loc. Învață să ai mai multă grijă de tine. În această perioadă petrece timp cu tine însăți, descoperă-te și dă-ți seama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită.

Citește și:

Rac - Încearcă să trasezi câteva limite sănătoase în viață sentimentală astfel încât relația în care ești acum să nu se transforme într-una de co-dependență. Vorbește deschis cu partenerul de cuplu și asigură-te că sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.