Setari Cookie-uri

Pe 11 decembrie Venus este în conjuncție cu Pluto. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Când întunericul se lasă, tot ce rămâne este speranța pentru a ne ghida pe un nou drum. Această speranță este dragostea, forță călăuzitoare care proiectează și reinventează o nouă eră.

Săgetător - Nu te juca cu sentimentele oamenilor. Încearcă să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viața înainte de a lua decizii pe care este posibil ca în scurt timp să le regreți. Nu te grăbi și analizează cu mare atenție situația în care te afli.

Capricorn - Dă-ți seama ce te face cu adevărat fericită. Treci printr-o perioadă ușor complicată și simți că nimic nu te mai mulțumește. Nu da vina pe partenerul de cuplu pentru ce ți se întâmplă și încearcă să rezolvi problemele pe care le ai de una singură.

Vărsător - Deschide-ți sufletul și scapă de toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale. Permite-le oamenilor să te vadă așa cum ești cu adevărat pentru că doar așa vei construi relații frumoase, sincere și mature.

Citește și:

Pești - Nu te teme să faci compromisuri. Luptă pentru relația pe care o ai, pentru iubirea pe care o primești. Acceptă că sunteți două persoane complet diferite și întâlniți-vă la mijlocul drumului. Lucrurile vor fi mult mai simple imediat ce veți fi sinceri unul cu altul și veți lupta amândoi pentru dragostea voastră.

foto main Elena11, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.