Setari Cookie-uri

Pe 11 decembrie Venus este în conjuncție cu Pluto. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Când întunericul se lasă, tot ce rămâne este speranța pentru a ne ghida pe un nou drum. Această speranță este dragostea, forță călăuzitoare care proiectează și reinventează o nouă eră.

Leu - Lasă în spate trecutul și bucură-te de prezent. Ești într-un punct foarte frumos al vieții tale, însă nu reușești să vezi acest lucru pentru că tot dezgropi amintiri dureroase.

Fecioară - Deții o putere incredibilă în această perioadă pentru a atrage oamenii potriviți în viața ta. Dacă ești singură, ai ocazia să îți întâlnești sufletul pereche. Dacă ești deja într-o relație, poți face pasul cel mare.

Balanță - Încearcă să scapi de posesivitate și gelozie. Nu vrei să aduci astfel de comportamente dificile în relația de cuplu. Învață să ai încredere în persoana cu care ești și să o iubești necondiționat.

Scorpion - Nu îți fie teamă să îți deschizi sufletul în fața partenerului de cuplu și să vorbești deschis despre ceea ce simți, despre fricile și temerile tale, despre cine eșți cu adevărat. Permite-i să te vadă fără măști.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.