Setari Cookie-uri

Stresul de sarbatori: 5 lucruri pe care sa le incerci daca perioada festiva e coplesitoare

Pentru unii, Craciunul este despre magie, cozonaci, colinde si familie. Pentru alte persoane, reprezinta o sursa imensa de stres.

Sarbatorile de iarna pot pune foarte multa presiune pe tine, mai ales daca ai predispozitie spre anxietate. Probabil ca iti faci griji pentru cadourile celor dragi, pentru vizitele pe care trebuie sa le organizezi, pentru preparatele pe care vrei sa le gatesti, iar lista poate continua. Chiar daca cineva ti-ar spune ca este normal sa fie asa, noi iti spunem ca poti gasi solutii, astfel incat sa te ajuti singura sa ai un Craciun linistit si lipsit de agitatie. Iata cum!

Cum sa gestionezi stresul de sarbatori: 5 unelte utile

1. Fa o lista cu top 5 sau 10 lucruri care te streseaza cel mai tare. De cele mai multe ori, gandurile razlete te agita foarte tare. Ai impresia ca sunt sute de lucruri de rezolvat, iar timpul devine din ce in ce mai putin si trece din ce in ce mai repede.

Pentru a nu intra in panica, ia o foaie de jurnal si fa o lista cu top 5 sau chiar 10 lucruri care iti provoaca stres si anxietate in acest moment. Cadourile pentru rude, discutia delicata pe care trebuie sa o porti, cum refuzi o invitatie, curatenia de sezon...

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.