Setari Cookie-uri

3 Întrebări dificile, dar esențiale, pe care să ți le pui în zilele grele

Iată cele mai importante întrebări pe care să ți le pui în momentele cu adevărat dificile: 

Într-o lume întotdeauna în schimbare, în care există oportunități incredibile de a descoperi ce este bun, ce este util, ce aduce fericire, atunci când facem exact contrariul sufletul nostru ajunge să sufere. Și, în timp ce ne pierdem în detalii și ne distragem mintea de la adevăr, neglijență ne ajunge din urmă și începem să simțim durere și tristețe.

În zilele dificile, când distragerile nu mai sunt suficiente pentru a scăpa de durerea care s-a acumulat treptat în mintea noastră, începem să ne simțim sufletul frânt și inima distrusă. Nu mai știm nici cine suntem și nici care este scopul nostru pe acest pământ. Nu ne mai dăm seama ce ne face fericiți.

Nu cădea în capcana pesimismului. Nu îți distruge viața. Concentrează-te, în schimb, pe ce este adevărat, pe ce este util și pe ce este frumos acum. Ocolește distragerile și trăiește în prezent, cultivând recunoștință în sufletul tău.

Citește și:

Iată cele mai importante întrebări pe care să ți le pui în momentele cu adevărat dificile:

1. Povestea din capul tău este 100% adevărată?

De cele mai multe ori, poveștile pe care ni le spunem nouă înșine schimbă ceea ce vedem în fața noastră. Când intrăm intr-o experiență cu o poveste despre cum este viața, asta ajungem să vedem chiar și atunci când există o mulțime de dovezi care arată contrariul.

Sfatul nostru: de fiecare dată când simți că începe să se informeze tensiune în sufletul tău, încearcă să aduci mai multă realitate în povestea pe care ți-o spui și apoi detașează-te în mod conștient de ea. Intră mai adânc în realitate.

Nu te uita doar la suprafață. Investighează, fii atentă la detalii și concentrează-te pe momentul prezent. Nu te mai uita în trecut. Ce s-a întâmplat rămâne acolo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.