Setari Cookie-uri

3 Întrebări dificile, dar esențiale, pe care să ți le pui în zilele grele

Iată cele mai importante întrebări pe care să ți le pui în momentele cu adevărat dificile: 

2. Care este acel lucru bun/frumos pe care îl poți aprecia chiar acum?

Cu cât trecem prin viață și cu cât asistăm la mai multe provocări în această lume, cu atât ne dăm seama cât de binecuvântați suntem și cât de des iluziile din capul nostru ne țin departe de aceste binecuvântări. Așadar, astăzi te provoc să iei o pauză și să îți privești viața, să o accepți așa cum este ea, fără nicio iluzie urâtă, fără niciun gând negativ, fără nicio remușcare.

Fă ceea ce trebuie să faci fără să te temi de ce e mai rău, fără să te plângi de ce s-ar putea întâmpla și fără să îți spui că viața ta este dificilă. Dacă nu știi de unde să începi... uită-te în jur și fii recunoscătoare pentru tot ce ai. Alege să fii recunoscătoare pentru sănătatea ta, pentru toți oamenii dragi ție, pentru munca pe care o ai, pentru casa în care locuiești. Nimic nu ține la nesfârșit.

Citește și:

3. Cum îți poți oferi o perspectivă utilă asupra vieții?

Fericirea nu este absența problemelor, ci capacitatea de a folosi aceste probleme ca oportunități de a îți schimba perspectiva în bine. Gândește-te la viața pe care o ai. Ce bucurii și oportunități ai putea vedea mai clar în fața ta dacă mintea nu te-ar ține atât de ocupată cu luptele și dezamăgirile tale?

foto main Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.