Setari Cookie-uri

5 adevaruri dure despre casnicie pe care le interpretam ca fiind probleme, desi nu sunt

Nu exista casnicia perfecta. Iar acesta este cel mai important lucru pe care trebuie sa il avem in vedere cand ne gandim la relatiile pe termen lung.

Un cuplu este format din doua persoane, fiecare cu propriile sale conceptii, obiceiuri, defecte sau comportamente gresite. Astfel ca este imposibil sa existe o relatie perfecta, de-a lungul a multor ani.

Vor fi multe perioade frumoase, dar situatiile negative sunt inevitabile: certuri, neintelegeri si sentimente ranite. Prin urmare, in loc sa incerci sa le eviti cu orice pret, este mai bine sa intelegi care sunt cauzele. Fiecare cuplu care rezista trecerii timpului se confrunta cu unele situatii reale si inevitabile. Iata care sunt cinci adevaruri mai putin placute despre mariaj, care sunt adesea interpretate ca fiind probleme, desi sunt absolut normale.

Uneori sexul poate parea o indatorire. In cuplurile de lunga durata, partenerii trebuie sa depuna efort pentru a mentine pasiunea. Programul incarcat afecteaza spontaneitatea, iar sexul poate deveni previzibil, programat si mai putin romantic.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.