Cum sa-ti intelegi si sa-ti controlezi crizele de furie

Furia este o emotie pe care multi oameni o reprima pentru ca nu vor sa o exprime, sau poate ca nu stiu sa o exprime sanatos.

Cu totii simtim furie in momente si moduri diferite. Ea este o emotie care face parte din experienta umana si poate aparea in contexte diferite, uneori din motive pe care nu le intelegem. Poate ca uneori incercam sa ne inabusim emotiile si sa uitam experientele trecute, iar un mic factor declansator va duce la o explozie de furie.

Cand suntem tratati cu lipsa de respect, auzim critici, o barfa suparatoare sau cand, pur si simplu, nu obtinem ceea ce ne dorim sunt doar cateva situatii declansatoare. Experienta furiei poate varia de la iritare usoara pana la frustrare si furie aprinsa. Plictiseala poate fi adesea privita ca o versiune usoara a furiei sub forma de nemultumire fata de ceea ce se intampla.

FURIA SI CREIERUL. Cortexul cerebral este o parte a creierului responsabila cu logica, gandirea, imaginatia, decizia si judecata. Cortexul poate fi descris ca fiind centrul de strategie si de control al creierului.

Retail jobs

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri