Setari Cookie-uri

3 lucruri care te ajuta sa te simti mai bine dupa o noapte pierduta, potrivit unui specialist

Poate ca ai avut de lucru si ai stat pana tarziu sau poate ca ai urmarit prea multe episoade din serialul tau preferat. Sau pur si simplu te-ai culcat la ora ta obisnuita, dar nu ai reusit sa dormi suficient.

Oricare ar fi fost situatia, in mod clar recunosti acea stare de epuizare, nervozitate si somnolenta pe care o ai ziua urmatoare, din cauza oboselii.

O noapte in care nu ai dormit suficient poate face ca indatoririle obisnuite din timpul zilei sa para un chin. Tocmai de aceea ar trebui sa stii ce poti face intr-o astfel de situatie. Medicul Fiona Barwick, specialist in studiul somnului, din cadrul Universitatii Stanford din Statele Unite, a dezvaluit pentru self.com care sunt cele mai bune solutii. Iata ce ar trebui sa faci dupa o noapte in care nu ai dormit suficient:

Rezista tentatiei de a dormi pana tarziu. Pare o idee buna sa amani alarma telefonului cu cateva ore daca nu ai dormit suficient in timpul noptii, dar sa depasesti ora la care te-ai fi trezit in mod obisnuit nu este o solutie.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.