Setari Cookie-uri

Obiceiuri la care trebuie sa renunti pentru a fi cu adevarat sanatoasa

Este timpul sa ai grija de tine si de sanatatea ta! Adesea, obiceiurile din viata noastra ne fac mai mult rau decat credem ca este posibil. Inlocuieste aceste obiceiuri cu practici sanatoase, care sa te ajute in demersul tau.

Iti doresti sa te simti mai bine si sa adopti un stil de viata mai sanatos? Ai renuntat la gluten sau la produse lactate? Poate simti ca esti pe drumul cel bun, insa pentru a reusi sa iti atingi obiectivul, ai nevoie de mai multe schimbari in viata ta. De exemplu, trebuie sa fii atenta la o serie de obiceiuri la care trebuie sa renunti. Iata care sunt acelea:

Lipsa somnului si obiceiurile nesanatoase seara. Nu iti pierde orele de somn vizionand clipuri video pe retelele sociale. Incearca sa dormi cel putin 7 ore pe noapte si sa ai un somn cat mai odihnitor. Renunta la ecrane inainte de culcare. Este preferabil sa citesti o carte sau sa meditezi. Dormi cu lumina stinsa si la o temperatura potrivita.

De asemenea, ai grija la alimentatie. Ultima masa trebuie sa fie cu cel putin 3 ore inainte de culcare. Astfel, stomacul va avea timp sa digere mancarea iar tu te vei putea odihni.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.