Setari Cookie-uri

Ce sa pui in cafea pentru a o face mai sanatoasa. Combinatia buna pentru rinichi si pancreas

Cafeaua noastra cea de toate zilele ne pune uneori probleme. Ne deshidrateaza si ne poate afecta anumite organe. Insa daca folosesti un simplu ingredient atunci cand bei cafea, te asiguri ca te bucuri doar de efectele ei benefice!

Cafeaua, in general, este buna pentru sanatate, continand o multime de antixodanti care intaresc imunitatea. Insa, daca obisnuiesti sa consumi multa pe parcursul zilei, te poti trezi cu neplaceri. Sunt afectate in special organe precum rinichii si pancreasul.

Acest lucru se intampla, cel mai des, din doua motive. Nu te hidratezi corespunzator (cafeaua deshidrateaza), fiind necesar sa bei mereu apa alaturi de ea si sa respecti minimul de 2 litri de lichide pe zi. Al doilea motiv este ceea ce adaugi in bautura ta. Cafeaua cu mult zahar si lapte, precum si alte adaosuri de arome si siropuri, iti va face mai mult rau decat bine.

Medicii recomanda sa bei cafea neagra neindulcita, pentru a beneficia la maximum de efectele ei! Daca nu o poti bea asa, exista un simplu ingredient care nu o face doar delicioasa, ci si buna pentru rinichi si pancreas.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.