Setari Cookie-uri

Ultima Luna Noua a iernii ne pregateste sufletele pentru magia unui nou inceput. Sfatul Universului pentru fiecare zodie

Suntem la un pas distanta de finalul acestei ierni. Universul ne pregateste sufletele pentru toate surprizele magice ale primaverii. Este timpul schimbarilor, al transformarilor, al fericirii adevarate. 

Horoscop Scorpion

Spune ceea ce simti fara sa iti mai fie teama de ce vor spune oamenii din jurul tau. Este momentul sa iti dai jos mastile de om puternic, sa fii vulnerabila si sa arati ce se ascunde in sufletul tau. Doar asa vei construi relatii sincere, mature si profunde cu cei pe care ii iubesti.

Horoscop Sagetator

Elibereaza-te de toate gandurile negative pentru ca nu poti vedea cat de frumoasa este viata ta. Incearca sa accepti tot ce s-a intamplat, sa te concentrezi pe ceea ce este si sa inveti sa fii recunoscatoare pentru ceea ce traiesti. Viata ta se intampla acum, bucura-te de ea.

Horoscop Capricorn

Este important ca in aceasta perioada sa te lasi condusa de intuitie. Nu mai asculta ce spun oamenii din jurul tau pentru ca nimeni nu stie ce se afla in inima ta si ce te face cu adevarat fericita. Asculta-ti mai degraba sufletul, el stie care este drumul pe care sa mergi mai departe.

Citește și:

Horoscop Varsator

Universul are un plan minunat pentru tine in aceasta perioada asa ca, indiferent de ceea ce ti se intampla, sa nu cumva sa te dai batuta. Invata-ti lectiile, ridica-te de la pamant si mergi mai departe. Continua-ti acest drum pentru ca in curand va rasari si soarele pe strada ta.

Horoscop Pesti

Nu uita sa crezi in tine. Este momentul sa iti pui in aplicare planurile si sa ai incredere ca totul va fi bine. Esti acolo unde trebuie sa fii, iar tot ce faci in aceasta perioada te ajuta sa fii cu un pas mai aproape de implinirea visurilor tale.

foto main: Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.