Setari Cookie-uri

Ultima Luna Nouă a verii 2023 ne afectează pe toți. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Tot ce se întâmplă acum se întâmplă cu un motiv. Acesta este destinul nostru și suntem datori Universului să îl acceptăm și să mergem pe drumul pregătit pentru noi. 

Pe 16 august vom avea parte de ultima Lună Nouă a verii. Aceasta va răsări în zodia Leu, aducând cu ea un val de energie incredibilă care ne ajută să strălucim mai puternic ca niciodată și să îmbrățișăm cine suntem cu adevărat.

Universul vrea să ne ofere surprize minunate pe final de vara, motiv pentru care această Lună Nouă va avea loc în Leu, o zodie incredibil de puternică, de curajoasă și de energică.

Citește mai multe informații importante despre Ultima Lună Nouă a verii 2023 aici.

Vrei să afli care este sfatul Universului pentru zodia ta pentru următoarea perioadă? Atunci citește în continuare:

Horoscop Berbec

Este momentul să îmbrățișezi schimbarea. Nu mai ține cu dintîi de trecut pentru că nu mai găsești nimic acolo. Închide ușa, învață-ți lecțiile, ia cu ține amintirile frumoase și mergi mai departe cu viața ta. Lucruri incredibil de frumoase te așteaptă nu doar în viitor, ci și în prezent.

Citește și:

Horoscop Taur

Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă în aceste momente și creează amintiri alături de oamenii dragi. Profită de zilele libere pe care le ai și îndreaptă-ți atenția asupra activităților frumoase care îți încarcă sufletul cu energie și inima cu bucurie. Trăiește pentru acum și fii fericită în momentul prezent.

Horoscop Gemeni

În loc să te grăbești către obiectivele tale, către finalul acestui capitol, fă-ți timp și învață să te bucuri de călătoria pe care o faci pentru că este mai frumoasă ca niciodată. Bucură-te de clipa de acum fără să te mai concentrezi atât de mult pe viitor.

Horoscop Rac

Nu te lăsa influențată de nimeni în deciziile și schimbările pe care vrei să le faci. Ai încredere în tine, ascultă-ți intuiția și permite-i sufletului tău să te ghideze deoarece el știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Leu

Comunicarea este extrem de importantă în această perioadă. Dacă vrei să lucrezi la relațiile cu oamenii din jurul tău și să ai legături profunde cu cei la care ții, este momentul să renunți la măști, să fii tu însăți și să alegi sinceritatea. Arată-ți adevărata față, arată-ți vulnerabilitatea, arată-ți sensibilitatea pe care o ții ascunsă.

Horoscop Fecioară

Universul te sfătuiește să ai răbdare în schimbările pe care vrei să le faci pentru că lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. Ai pornit pe un drum foarte interesant și plin de provocări care te va ajută să crești și să devii cea mai bună versiune a ta.

Horoscop Balanță

Claritatea este cheia pentru a evita confuziile inutile. Ai grijă să rămâi concentrată pe ce ai de făcut; nu te pierde în detalii și nici nu permite oamenilor din jurul tău să te influențeze în vreun fel. Tu știi cel mai bine ce ai de făcut în continuare.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Învață să ai grijă de tine. Această perioadă îți oferă posibilitatea să îți îndrepți atenția asupra celei mai importante persoane din viața ta: către tine însăți. Pune-te pe primul loc, oferă-ți ceea ce ai nevoie și găsește în sufletul tău iubirea pe care o cauți în alți oameni.

Horoscop Săgetător

În această perioadă ai ocazia să îți dai seama ce te face fericită cu adevărat. Universul îți pune la dispoziție câteva zile pentru a ieși din zona de confort, a experimenta, a încerca lucruri noi și a descoperi de ce ai nevoie în viața ta. Găsindu-ți propria fericire vei reuși să fii mai împlinită ca oricând.

Horoscop Capricorn

Încrederea în tine este cea care ar trebui să te reprezinte în această perioadă. Universul te încurajează să te conectezi la puterea ta și să îți urmezi pasiunile fără ezitare. Stilul tău natural îi poate inspira frumos pe oamenii din jurul tău, așa că nu te feri de lumina reflectoarelor.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Universul te încurajează să cauți echilibrul în toate domeniile vieții tale. Fie că este vorba despre relații, despre viața profesională sau despre activitățile personale, urmărește să creezi echilibru în prezentul tău astfel încât să te poți bucura așa cum îți dorești de acest capitol.

Horoscop Pești

Răbdarea este aliatul tău în această perioadă. Universul te încurajează să încetinești din fuga ta prin viață, să iei o pauză de la tot ce ai de făcut și să savurezi momentul. Când a fost ultima oară când ai făcut ceva pentru tine? Ei bine, acum este momentul.

foto main CHAINFOTO24, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.