Setari Cookie-uri

Ziua 1: Nu mai mananc nimic niciodata!

Ieri am mancat pana mi s-a facut rau. Ironic (sau nu chiar), picatura care a umplut paharul a fost o pastila de Triferment. Mi-a ramas in gat ca si cand s-ar fi impotmolit de mancare. Am incercat sa o pacalesc cu un pahar mare de apa in vreme ce imi aminteam de profa� de nutritie care ironiza obiceiul romanesc de a manca pana la epuizare si de a lua ulterior enzime din pastile. Dar mancarea era atttttatttt de buna!

Ieri am mancat pana mi s-a facut rau. Ironic (sau nu chiar), picatura care a umplut paharul a fost o pastila de Triferment. Mi-a ramas in gat ca si cand s-ar fi impotmolit de mancare. Am incercat sa o pacalesc cu un pahar mare de apa in vreme ce imi aminteam de profa’ de nutritie care ironiza obiceiul romanesc de a manca pana la epuizare si de a lua ulterior enzime din pastile. Dar mancarea era atttttatttt de buna!

M-am simtit asadar rau toata seara si m-am sucit ca tirbusonul toata noaptea. Nu vreau sa mai mananc niciodata nimic! Serios!

De dimineata, am privit cantarul cu ura. Nu ma cantaresc nici batuta, mi-am spus. Dar mi-am amintit ca astazi e prima zi din PROGRAMUL 14 ZILE de la Nestle Fitness pe care m-am angajat sa o tin. Asadar, TREBUIE sa ma cantaresc.
Daca incepe cu 6 ma sinucid, mi-am spus in vreme ce ma dezbracam de pijama (stiu, nu poate sa cantareasca prea mult, dar in situatia disperata in care suntem, fiecare gram conteaza!).

57,2 kg. Multumesc Doamne! Se putea mai rau. Mult mai rau. Am reusit sa ma ingras numai 3 kg in 2 saptamani in care s-a desfasurat si “orgia” de Paste. Prin urmare, nu-mi ramane decat sa sper ca voi reusi sa le dau jos in tot acelasi interval de timp cu ajutorul dietei Nestle Fitness.

Planul era bine pus la punct inca de pe vremea cand covrigii cu mere de la Petru, salamul de biscuiti cu nuci coapte de la mama si kurtos-kalacs-ii din Sibiu nu apucasera sa mi se aseze pe coapse:

Chiar inainte sa-mi incep concediul, colegii de la Nestle lansau o provocare: cine vrea sa testeze Dieta de 14 zile? Eu! Eu! Eu! Evident ca eu! Fiindca sunt atat de pofticioasa incat numai rusinea de a fi nevoita sa recunosc de fata cu peste 1 milion de cititoare ca am mancat o bomboana (a se citi cutie de bomboane) ma va face sa ma gandesc de peste 1 milion de ori inainte de a sparge cura!

Asadar, sa pornim la drum! Va invit sa tineti cura alaturi de mine! Este extrem de simpla: trebuie sa inlocuiti doua mese in fiecare zi cu cerealele integrale Nestle Fitness. Sa faceti putin sport si sa aveti o dieta echilibrata. Si cam atat!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.