Jurnal: O intalnire fara happy end

Jurnal: O intalnire fara happy end

A doua zi, la birou, in vreme ce-mi ordonam cu grija pe masa pachetele de servetele, picaturile de nas, aspirina si ceaiurile tamaduitoare, mi-am amintit de Facebook. Am deschis pagina personala a lui Alex numai pentru a mangaia cu mouse-ul chipul lui adorabil. Si brusc, am devenit curioasa. Click pe tabul de info: sex � male (dar probabil ca ar trebuie sa scrie �fantastic�). Birthday: 13 ianuarie. Hai ca nu mai e asa mult pana la ziua lui. Atunci ii pot da un mesaj de �La multi ani� si vom folosi acest pretext pentru a ne reintalni. Vai, e Capricorn! Florentina mi-a spus ca sufletul meu pereche e Capricorn! Sunt atat de fraiera!

Citeste primele 7 episoade din Jurnalul unei shopaholice:

Episodul 1: Nimic de spus, sunt doar eu, Maria
Episodul 2: Un portofel pierdut
Episodul 3: Ani de liceu
Episodul 4: Ce mi-au prezis cartile de tarot
Episodul 5: Pregatiri pentru marea revedere
Episodul 6: Marea reintalnire
Episodul 7: Cum a fost la intalnire cu Alex

Episodul 8: O intalnire fara happy end

A doua zi, la birou, in vreme ce-mi ordonam cu grija pe masa pachetele de servetele, picaturile de nas, aspirina si ceaiurile tamaduitoare, mi-am amintit de Facebook. Am deschis pagina personala a lui Alex numai pentru a mangaia cu mouse-ul chipul lui adorabil. Si brusc, am devenit curioasa. Click pe tabul de info: sex – male (dar probabil ca ar trebuie sa scrie “fantastic”). Birthday: 13 ianuarie. Hai ca nu mai e asa mult pana la ziua lui. Atunci ii pot da un mesaj de “La multi ani” si vom folosi acest pretext pentru a ne reintalni. Vai, e Capricorn! Florentina mi-a spus ca sufletul meu pereche e Capricorn! Sunt atat de fraiera!

Si apoi am paralizat.

Relationship Status: It’s Complicated.
Cum adica e complicat? Daca nu se refera la mine (si presupun ca nu si-a schimbat profilul peste noapte) atunci are o viata sentimentala cu altcineva. Complicata, dar are. Deci, de fapt, am facut foarte bine ca i-am taiat elanul din greseala.

Am continuat investigatia: Education and Work. Ia uite! Alex lucreaza la Bancpost. Iar eu iubesc Bancpost-ul pentru ca a inventat cardul American Express. Deci practic, il iubesc pe Alex cu totul.

Urmatorul pe lista: tabul cu poze. Ce-ar fi sa printez cateva? Deschid Photoshop-ul si incep sa desenez o inimioara in jurul chipului sau minunat. Splendid. Urmatoarea: ma decupez pe mine dintr-o poza cu fostul si il pun pe el in locul celui pe care il sarutam. Mai fac una cu inimioara, doar ca pe o alta poza. Si inca una cu noi doi in parc. Perfect! Acum sa le scoatem la imprimanta. Cate doua exemplare, hai trei. Apas butonul si imi setez ca wallpaper poza lui.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri