Setari Cookie-uri

8 elemente ce pot aduce fericirea sau nefericirea in cuplu

Cum se pot omogeniza doua personalitati pentru a atinge fericirea?

5. Problemele de sanatate. Tulburarile de personalitate de la psihopatie la tulburare bipolara, de la tulburare obsesiv compulsiva la depresie sunt afectiuni ce trebuiesc tratate de specialist, nu se pot remedia in cuplu. Mai avem aici si: anxietatea, atacul de panica, gandurile de suicid, nevrozele, fobiile, dereglarile hormonale, apetitul sexual prea pronuntat sau absent, lipsa nevoii de comunicare sau exagerarea acesteia, ipohondria, isteria, starile nervoase, traumele personale.

Solutie: daca considerati ca aveti o astfel de problema, oricare dintre voi, nu va jucati cu aceasta ci apelati la un specialist pana nu se agraveaza.

6. Cariera. Este aceasta toxica pentru cuplu? Daca dezvoltarea voastra este diferita, din perspectiva financiara, din perspectiva planului sau rolului social, ori a evolutiei culturale, se poate vorbi la un moment dat de incompatibilitate. Daca va dezvoltati foarte diferit, este posibil sa va creati doua lumi diferite ce ajung sa nu mai aiba nimic in comun.

Citește și:

Solutie: apelati la un specialist. Sau incercati sa va comunicati temerile dar si asteptarile. Daca nu reusiti sau nu sunteti ascultata, ori este prea tarziu, ori nu mai aveti cu cine pentru ca partenerul are deja alt mod de a-si construi viata.

7. Amanta. Daca a aparut, sau doar aveti senzatia ca exista cu siguranta va simtiti frustrata. Categoric poate reprezenta un factor de divort sau daca nu, cel putin de dispute sau certuri in cuplu.

Solutie: in primul rand asigurati-va ca nu exista doar in imaginatia voastra. Daca sunteti sigura, abordati aceasta problema indirect sau direct, cum considerati ca puteti sau cum credeti ca suporta partenerul si vedeti daca se poate trece peste aceasta problema sau nu. Apelati la un specialist daca nu va descurcati singura.

8. Adictiile. Se stie ca alcoolul, drogurile, dependenta de medicamente nu fac casa buna cu viata de cuplu.

Citește și:

Solutie: apelati la un specialist.

Am redat pe scurt cateva aspecte importante ale vietii de cuplu. Insa trebuie sa specific faptul ca abordarea este la modul general. Fiecare cuplu este diferit, de la modul in care sunt dezvoltati indivizii la felul in care privesc rezolvarea problemelor. Pentru o abordare personala este nevoie sa apelati la un specialist. Pentru ca viata de cuplu nu poate fi sub nici o forma dezbatuta sau rezolvata printr-un articol.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.