Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Barbatii mei, ca muzele

Noemi trage larg de coperta jurnalului despre sex si va invita sa descoperiti cine sunt muzele si "muzii" din povestile adevarate pe care le impartaseste curajoasa.

Cei mai multi dintre barbatii care mi-au trecut prin viata aveau o singura mare teama. Nu ca i-as putea minti, insela sau pari la neveste. Nici macar nu le era teama ca as fi putut eu sa ma transform in nevasta. Le tataiau fundurile, mai ales la despartire, ca o sa ajunga sa fie pentru mine doar un material in plus ca sa imi fac norma la revista. Ceea ce, intre noi fie vorba, nu e chiar cel mai rau lucru care se poate intampla. Unii, de exemplu, sunt uitati si stersi din memorie – click dreapta delete – altii sunt sursa inepuizabila de inspiratie. Mi-e teama ca o sa ajung doar o statistica pentru articolele tale, imi spunea candva un domn. Despre el, numai de bine dar avea dreptate. Dar ca-n statistica, in cuvinte pot face numeroase corelatii. Asa ca se ia un personaj de aici, o intamplare de acolo, o inima franta de dincolo si se amesteca bine-bine pana cand iese o poveste omogena. Orice asemanare cu realitatea nu e intamplatoare dar nici realitate nu e. Suna sec sa spun despre ei ca sunt doar date statistice. Prefer sa ii numesc surse de inspiratie. Muze. Muzilor care sunteti! De altfel, lucrul asta este valabil si pentru femeile din viata mea. Fiecare dintre ele are cel putin o poveste interesanta de spus insa are nevoie doar de cuvintele potrivite. Atunci cand nu le au ele, doamnele, imi place sa cred ca le am eu. Pana la muzele-doamne, dati-mi voie, dragile mele, dragii mei, sa va povestesc despre cativa dintre cei care mi-au fost muzi.

Citește și:

Nota bene, stiu ca nu exista cuvantul muzi, nu dati cu dictionare-n mine. De dragul povestii, sa il primim insa printre noi.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.