Setari Cookie-uri

5 intrebari pe care sa i le pui partenerului tau de viata

Cele cinci lucruri esentiale pe care trebuie sa le discuti cu iubitul tau.

3. Te-ai gandit sa iti reiei studiile?

Daca partenerul tau are obiective de cariera care inca nu au fost satisfacute, e posibil sa isi doreasca sa isi reia studiile sau sa faca un masterat sau un doctorat. Ceea ce poate insemna sa lipseasca din tara o perioada sau sa fie o povara financiara semnificativa pentru tine. In unele cazuri, partenerii ajung sa divorteze dupa ce ani la rand si-au sustinut partenerul de cuplu. Trebuie sa tii cont de astfel de scenarii inainte de a face marele pas. Ai fi dispusa sa muncesti in timp ce el merge la studii? Cat timp ai fi dispusa sa fii singura sustinatoare a familiei?

4. Care este politica noastra de ne a ajuta familiile?

Te-ar deranja daca partenerul tau i-ar imprumuta fatelui lui 500 de Euro? Sau daca mama lui este imobilizata la pat si trebuie sa aiba girja de ea? Cum ati face fata presiunilor financiare ca o echipa? Ai limite in ceea ce priveste cat de mult poti da sau imprumuta? Cel mai sigur este sa stabiliti o politica comuna pentru astfel de situatii.

Citește și:

5. Cum ne cheltuim banii de distractie?

In mod ideal, majoritatea oamenilor aloca lunar bani pentru distractie, pentru experiente precum concerte sau calatorii. Asigura-te ca obiectivele si placerile voastre in aceasta privinta au puncte comune. Daca tie iti place sa calatoresti, iar el investeste banii de distractie in echipament de pescuit, veti avea o problema. Stabiliti cati bani puteti aloca fiecare lunar, in limite rezonabile pentru "distractia" in cuplu.

Foto prima pagina: nenetus, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.