Setari Cookie-uri

Doamnelor, iubiti macar o data barbati care va fac sa visati!

Iti spune tie, femeie oarba si neclintita ca mine, iubeste sau fa-te ca iubesti, macar o data in viata, un barbat care te face sa visezi.

Atunci cand ma gandesc la mine si ma analizez in toate ascunzisurile si gropile mele, “romantica” e ultimul cuvant care imi trece prin cap. E undeva sub mecanic amator si cercetator britanic. La o adica o roata as putea sa schimb, in teorie as putea desfaura un studiu despre apa uda dar mai greu sa ma gandesc la vin si lumanari. Nu spun ca cele de pe urma sunt de lepadat, spun doar ca nu-s de mine.

In ceea ce ii priveste pe barbatii din viata mea, nu am un tipar anume. Mi-au placut unii frumusei de-ti vine sa ii pictezi, altii de-o slutenie greu de pus in cuvinte dar cu o personalitate cat sapte. Unii destepti foc, altii prostalai de le curgea scuipatu’ din gura insa care excelau in alte domenii. Barbati romantici insa, niciodata. Aproape niciodata. Sa nu imi spuneti ca ei nu sunt romantici pentru ca sunt. Sau scot romantismul la suprafata pentru femeia potrivita. In cazul meu nu s-a intamplat asta. N-am fost femeia potrivita si nici n-am avut vreodata disponibilitatea emotionala pentru asta. Caz clasic si cat se poate de adevarat de “it’s not you, it’s me”. Maximul de romantism pe care il poti scoate din mine este un pahar de bourbon in mana si promisiunea solemna ca timp de vreo ora nu voi dori nimanui o karma proasta. Probabil ca paharul ala de bourbon a fost cheia catre osul de romantica din mine. De acolo mi s-au tras cele rele dar in special cele bune. Sa vedeti ca pe lumea asta nu e nimic intamplator.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.