Setari Cookie-uri

Dilemele lui Carmen: Bărbații sunt de pe Marte, femeile de unde vor ele

Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus e de departe una dintre cele mai bune cărți pe care am avut ocazia să le azvârl de perete!

Nu îmi stă în obicei să încep o carte și să nu o mai termin. Nu îmi dau seama dacă e sănatos sau nu, suspectez totuși că e o traumă lăsată de profa de română din generală. De regulă, oricât de slabe ar fi, strâng din dinți și măcar răsfoiesc pâna la ultima pagină.

Acum câteva săptămâni mi-a picat în mână celebre carte ”Bărbații sunt de Marte, femeile sunt de pe Venus”. Știu, e veche, e răs-citită dau eu stau unde întoarce vântu” și de regulă porumberii călători obosesc până la mine.

Minunăția asta s-a vândut în zeci (ZECI) de milioane de exemplare, a rupt gura târgului de la publicarea ei în 1992 și ne bântuie cu succes până în zilele noastre. Colac peste pupăză, de atunci a generat o serie întreagă de cărți pe același principiu, un spectacol pe Broadway, un serial de televiziune, o serie de exerciții fizice, podcasturi, linii de haine pentru femei și pentru bărbați, parfumuri, ghiduri de călătorie (serios, ghiduri de călătorie bazate pe diferențele dintre femei și bărbați?) și sosuri de salate for her and for him. Cu siguranță nimic nu spune studiu antropologic și psihologie ca sosurile de salate.

Citește și:

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.