Setari Cookie-uri

7 pași pentru a-ți deschide inima spre iubire necondiționată

Deși am fost învățată că iubirea este oarbă, experiența de viață mi-a arătat că, de fapt, iubirea este cea mai puternică forță din Univers.

Pentru a ne bucura de ea este însă nevoie să dăm la o parte toate barierele, pereții și gardurile pe care le-am construit în jurul inimii. Iată șapte pași pentru asta.

pasi pentru a iti deschide inima spre iubire neconditionata

1. Conectează-te cu natura

În natură nu există haos, confuzie sau durere. Există doar pace, comuniune și iubire. Primul pas pentru a-ți deschide inima este să stabilești o legătură mai profundă cu Mama Pământ și cu toate creaturile sale.

2. Trăiește în prezent

Rămânând în momentul prezent îți dai voie să te concentrezi asupra respirației și să te aliniezi la sinele tău superior. Astfel, îți deschidezi inima pentru a te conecta cu iubire cu tine și tot ceea ce există.

3. Stai nemișcată

Starea de nemișcare te conectează la cunoașterea ta interioară. Te invită să fii detașată, observator al tot ceea ce se întâmplă în tine și prin tine. Meditația este o modalitate de practicare a stării de nemișcare. Această te ajută să îți dai seama că tu nu ești gândurile tale și să îți deschizi inima.

Citește și:

4. Fă ceva ce îți place

Când faci ceva ce inima ta iubește, timpul trece fără să îți dai seama. Ai putea face acel lucru toată ziua, fără să te simți obosită deloc. Când faci activități care-ți plac cu adevărat, îți deschizi inima. Sufletul tău strălucește și ești energizată.

pasi pentru a iti deschide inima spre iubire neconditionata

sursa foto: shutterstock/by subbotina anna

5. Onorează-ți respirația

Respirația ta este forța vieții care te aduce în momentul prezent. Când simți că nu ești aliniată cu sinele tău superio, întrerupe ceea ce faci și respiră profund. Astfel îți vei aminti cine ești, o persoană născută din iubire.

6. Conectează-te cu tribul tău

Tribul tău poate fi grupul tău de prieteni sau oamenii care te acceptă așa cum ești fără să te judece. Vibrați pe aceeași frecvență, ceea ce te face să te simți confortabil și în siguranță. Acest lucru îți ajută inima să se deschidă.

Citește și:

7. Folosește terapia culorilor

Terapia culorilor funcționează cu ajutorul vizualizării. Găsește un loc liniștit, așează-te confortabil și concentrează-te asupra inimii. Respiră profund de câteva ori și vizualizează o culoare, prima care îți vine în fața ochilor. Ai încredere în îndrumarea interioară pentru a-ți comunica culoarea aurei tale care are nevoie de armonie, echilibru și auto-vindecare.

sursa foto front page: shutterstock/by khomenko maryna

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.