Setari Cookie-uri

Mi-e dor de tine! Gânduri după despărțire. Gânduri de revenire!

Am învățat multe trăind alături de tine, am căpătat amintiri frumoase și mi-am luat lecțiile karmice de care, poate, ființa mea avea nevoie pentru a se dezvolta în acest univers.

Trezindu-mă acum, singură, eu cu mine însămi, îmi pare ca o regăsire a ceea ce am uitat în suflet, am rătăcit printre gânduri, lăsând emoții să se prăfuiască. Îmi regăsesc acum părți din mine ce au uitat să crească, pe care timpul le-a lăsat în urmă. Mă redescopăr! Mă recreez, mă redefinesc.

Îmi reiau iar și iar în minte valorile de cuplu, de viață, mă tot gândesc ce aș schimba și de ce, ce aș păstra poate ca într-un cufăr de comori. Sunt alta!

Știu că o relație se poate destrăma oricând, că nu poți promite să-ți petreci toate zilele lângă celălalt, pentru că fiecare dintre cei doi se schimbă cu fiecare zi. Iar de nu se schimbă amândoi către aceleași direcții, către aceleași zări, poate să apară, inevitabil, despărțirea. În cazul nostru, decizia ai luat-o tu. Dar pot trăi cu asta, acum sunt optimistă și privesc încrezătoare către viitor.

Citește și:

Sunt minunată, chiar dacă tu ai ales să mă părăsești. Nu pot fi pe placul tuturor și știu că undeva, în lume, se află persoana potrivită mie. Ne așteptăm recirpoc. Ne căutăm.

Dar încă îmi e dor de tine, de noi...

Foto articol: By Dzhulbee/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.