5 Semne ale infidelității în cuplu

5 Semne ale infidelității în cuplu
Kudika
17 Noiembrie 2020

Deși s-au tot căutat motive pentru care apare infidelitatea în cuplu, în mod cert nu este vorba doar despre relația în sine, ci și de modul în care oamenii se schimbă, de valorile pe care le au în viață, de crizele emoționale și nu numai prin care trec de-a lungul vieții.

Aceste gesturi sunt normale într-un cuplu, dar sentimentul de vină le va exagera și vei simți asta.

Începe să nu te mai aprecieze

Această situație apare în special când nu te mai iubește și nici nu își dorește să continuie neapărat relația cu tine, însă partenerul nici nu este dispus să se despartă. Așadar încep să apară reproșurile și critica.

Tu nu mai ești partenerul său ideal. Poate îți evidențiază faptul că greutatea ta nu îi mai e pe plac, că nu te îmbraci cum și-ar dori el, că nu faci una sau alta cum și-ar dori, deși este clar că nu poți fi cine își dorește cineva și într-o relație nu intri că să te transformi în fantezia celuilalt.

Totuși, sentimentul final este de înjosire. Nu mai ești un partener destul de bun, de frumos, de minunat, nu mai ești ca înainte.

Acest comportament apare pentru că partenerul se îndepărtează de tine și nu își controlează emoțiile. Astfel, se tot retrage din relație, o respinge și nu este dispus să facă ceva pentru ca lucrurile să meargă mai bine.

Foto: By Tero Vesalainen/ shuttertosck.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri