Setari Cookie-uri

Doar 2 Secrete psiho-spirituale pentru a găsi partenerul ideal

Relațiile ne pot fi ca o școală a vieții, uneori cu puternice ecouri asupra sănătății noastre psiho-emoționale sau chiar fizice. A înțelege principiile și diferențele între atracții poate reprezenta primul pas către adevărul interior, către echilibru emoțional și către șansa de a întâlni partenerul potrivit pentru relația de cuplu.

2. Descoperă-ți autenticitatea

Mergând pe calea atracției inspiraționale, descoperim de fapt autenticitatea noasră. Deși relațiile par să aibă unele caracteristici comune, totuși fiecare cuplu este unic. Iar unicitatea vine tocmai prin autenticitatea partenerilor.

Atunci când suntem echilibrați, încetăm să devenim ceea ce nu suntem, în speranța de a trage un partener dorit. Fiind noi înșine, cu valorile noastre umane, autentici, doar așa vom atrage o persoană cu adevărat compatibilă, în fața căreia nu am jucat rolul falsității doar pentru a-i fi pe plac, la început. Acest adevăr al atracției ne conduce către persoanele cu care suntem într-adevăr compatibile.

Așadar, când suntem hotărâți să pornim către o relație sănătoasă, stabilă și de durata, primul pas pe care îl facem este să ne uităm în noi, proiectandu-ne într-o oglindă curată, fără măști, fără minciună.

Citește și:

Foto articol: By ArtEver/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.