Vreau să îmi găsesc sufletul pereche - 5 lucruri de avut în vedere

Vreau să îmi găsesc sufletul pereche - 5 lucruri de avut în vedere
Kudika
8 Decembrie 2020

Atunci când suntem în căutarea iubirii adevărate, putem simți uneori că nu ne găsim sufletul pereche, ne putem pierde speranța periodic, sub o ploaie de întrebări cu privire la noi și la destinul nostru. Psihologii ne atrag atenția asupra unor idei preconcepute ce ne pot deveni obstacol în drumul nostru către iubirea împlinită și fericire.

Nu încerca să fii altcineva, din dorința de a atrage atenția

Așa cum menționam mai sus, suntem împinși de tot felul de stimuli să adoptăm ținute, atitudini și poate chiar să dezvoltăm dorințe care, în esență, nu sunt ale noastre și nu toate ni se potrivesc. Astfel, putem să cădem în mai multe capcane. Putem lua unele decizii din dorința de a fi la modă sau de a fi pe placul celorlalți, abolindu-ne propria unicitate.

Atunci când vrem să atragem în jurul nostru persoane potrivite pentru noi, avem nevoie să fin noi înșine.

Fii o persoană optimistă și încrezătoare

Ușor de zis, mai greu de realizat. În plus, nu putem avea permanent o atitudine pozitivă, fiind în natura noastră ca uneori să ne simțim mai triști, poate mai furioși sau cu dorința de a avea un timp doar pentru noi. Nimic din toate acestea nu este anormal.

Însă atunci când o persoană are tendința de a se plânge prea des, de a scoate în evidență mai degrabă partea negativă a lucrurilor, se poate afla în situația în care ceilalți o ocolesc.

Tocmai de aceea, a găsi un echilibru al emoțiilor poate fi de ajutor în stabilirea de noi relații, în a cunoaște oameni noi și în a crește, desigur, șansa de a găsi iubirea adevărată.

Foto articol: By popcorner/ shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri