Setari Cookie-uri

5 Idei care te ajută să cultivi iubirea în cuplu

Toți oamenii au dreptul la iubire și toți sunt vrednici de ea. Ne naștem pentru a iubi și tot iubirea este cea care ne aduce fericire. Dar cu toate acestea, susținerea relației de cuplu nu vine de la sine, necesită permanentă implicare și conectare cu persoana iubită. Te invităm să descoperi aceste idei simple, dar puternice de a cultiva iubirea în cuplu și de a menține o relație puternică, stabilă și echilibrată.

Comunică ce te apasă

De multe ori, comunicânu-i ceea ce dorim parenerului de viață, rezolvăm multe probleme. Ni se întâmplă să așteptăm din partea celuilalt unele reacții, dar acesta să pară absent - le putem cere cu blândețe. Nimeni nu ne poate citi gândurile, așadar poate fi mai ușor dacă le spunem.

Antrenează empatia

Atunci când încerci să înțelegi emoțiile celuilalt, deja îi înțelegi comportamentul și poți găși cele mai eficiente soluții. Antrenează empatia față de partener în fiecare zi. Nu lua deicizii mânate de impusivitate, ci ascultă dincolo de cuvinte și reacții. Îți propunem să citești și articolul: Pentru relații profunde: 5 metode de a cultiva EMPATIA în cuplu

Foto articol: De la amesto/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.