Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care trebuie să le știi dacă treci printr-o despărțire dureroasă

Dumnezeu îndepărtează unele persoane din drumul tău pentru că el a auzit conversațiile pe care tu nu le-ai auzit. 

Oh, om frumos... nu îți pierde sufletul luptând pentru cineva care nu te merită.

Iată care sunt acele lucruri importante pe care ar fi bine să le știi dacă treci printr-o despărțire dureroasă:

1. Este în regulă dacă nu poți merge mai departe

Ai nevoie de timp pentru a te vindeca. Nu te grăbi nicăieri. Oferă-i sufletului tău ceea ce are nevoie și ai grijă de inima ta. Știu că ești nerăbdătoare și îți dorești să închizi acest capitol, însă vindecarea nu se întâmplă peste noapte. Ai nevoie de timp.

2. Nu te vei simți așa pentru totdeauna

Există, de fapt, o lumină la capătul tunelului. Crede-mă. Însă, singură modalitate de a ajunge la acea lumina este să mergi prin întuneric, să treci prin tunel. Nu poți ocoli nimic, nu poți refuza procesul - și cu cât începi mai repede această călătorie de vindecare, cu atât vei ajunge mai repede acolo unde îți dorești - să simți din nou liniște în sufletul tău.

Citește și:

Călătoria este lungă, însă nu există nicio cursă și nicio competiție. Nimeni nu te grăbește. Este o călătorie cu tine însăți. Fă progrese în fiecare zi.

3. Păstrează amintirile frumoase și alege să fii mândră de ține

Ai luptat pentru relația în care ai fost. Nu, nu a fost totul perfect și există unele lucruri neplăcute pe care ți le poți asuma... însă acele momente frumoase chiar ți-au bucurat sufletul. Nu te învinovăți pentru nimic.

Învață lecțiile importante, păstrează aproape de inima ta amintirile frumoase și fii recunoscătoare pentru că acum ești în proces de transformare - devii o versiune mai bună a ta.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.