Setari Cookie-uri

Cauți iubirea adevărată? 5 Întrebări care te vor ajuta să o găsești

Toți căutăm iubirea, chiar și atunci când nu știm ce este, ca o nevoie interioară ce strigă în fiecare dintre noi. Dar este posibil ca adesea să căutăm ceea ce credem că dorim și nu ceea ce ni se potrivește cu adevărat. Iată câteva întrebări ale căror răspunsuri vor ridica ceața din viața noastră și vor activa legea atracției, aducându-ne iubirea în cale.

Cine sunt eu?

Atunci când căutăm în noi, descoperim și nevoile noastre. Identificarea identității și unicității, a ceea ce iubim, a ceea ce dorim să facem în viitor, a ceea ce îmbrățișăm în viețile noastre și ce dorim să dăm la o parte, identificarea stilului personal – toate acestea ne ajută să ne descoperim, să devenim mai echilibrați, să dăm măștile jos și să știm mai bine ce căutăm în viață.

Atunci când suntem sinceri și autentici, atragem în jurul nostru și persoane care văd în noi valorile căutate (și nu în măștile pe care uneori le purtăm), având astfel ocazia să întâlnim mai des oameni cu care rezonăm.

atrage iubirea in viata ta Foto: Krakenimages.com/shutterstock.com

Ce cred că mă face fericită și ce m-a făcut cu adevărat fericită?

Uneori, există o diferență între ceea ce credem că ne face fericiți și ceea ce ne aduce cu adevărat bucuria interioară și mulțumirea.

Citește și:

Ia o coală albă, împarte-o în două coloane trăgând o linie verticală cu pixul, iar într-o parte notează din trecutul tău ce anume te-a făcut să te simți fericită, din copilărie și până astăzi. În a două coloană, completează ce crezi că te-ar face fericită în viitor. Poți rămâne surprinsă descoperind că unele păreri din a două coloana... le pui acum sub semnul întrebării.

Care este modelul meu de iubire?

Poate chiar ai trăit o relație de iubire adevărată, indiferent de cum v-a schimbat apoi viața că parteneri. Ori ai urmărit un film, ai citit o carte sau ai avut prieteni pe care, fără să îți dai seama, îi consederi un model al unei relații de dragoste împlinite.

Înșiră apoi, pe o hârtie, elementele-cheie pentru care consideri că acel model de relație este unul fericit. Apoi notează și ce ar strica o legătură profundă de iubire. Nu îți fie teamă să mergi în amănunt, doar așa vei descoperi mai clar care sunt nevoile sufletului tău.

Citește și:

Care este cea mai mare dovadă de iubire pe care am arătat-o cuiva?

Această întrebare te ajută să te gândeșți cât de deschisă ești spre dăruire, dar totodată descoperi și ceea ce consideri tu important privind iubirea pe care o dăruiești. Te poți gândi la mai multe dovezi de iubire față e toți cei ce ti-au intrat în suflet. Citește mai departe în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.