Setari Cookie-uri

5 Ingrediente ale relațiilor sănătoase: le bifezi și tu?

Chiar dacă fiecare cuplu este diferit și caracterizat de nevoi proprii, totuși există câteva elemente cheie de care fiecare dintre noi avem nevoie într-o relație. Iată 5 dintre ingredientele unui cuplu puternic și fericit. Le-ați trăit și voi?

Comunici dincolo de cuvinte cu partenerul, vă simțiți reciproc

În cuplurile sănătoase se cultivă empatia. Iar cei doi parteneri se simt dincolo de cuvinte. Unoeri știu că celălalt nu are o zi bună, chiar dacă nu vrea să vorbească despre asta, dar o îmbrățișare sinceră îi aduce zâmbetul pe buze.

Acești parteneri știu ce îl face pe celălalt să se simtă mai bine, ce îi vindecă emoțiile dincolo de cuvinte. Acești parteneri se înțeleg parcă la un nivel energetic, spiritual, își vorbesc din priviri, își acordă spațiu și susținere totodată.

Contribuiți împreună și în mod constant la binele relației

Cum nimic nu vine de la sine ci trebuie să mișcăm și noi lucrurile, și într-o relație partenerii ar trebui să se implice constant pentru menținerea romantismului și armoniei.

Citește și:

Uneori unul oferă mai mult, alteori celălalt.

În aceste cupluri nu apare rutina, cei doi se dezvoltă în permanență și gustă experiențe noi ale vieții, au grijă să păstreze veselia și voia bună în cuplu și trec mai ușor peste obstacolele vieții.

Foto articol: Archv/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.