Setari Cookie-uri

7 Aspecte care îți pun în pericol relația cu partenerul

Se vorbește mult despre punctele tari ale unei relații, însă care sunt zonele vulnerabile ale unui cuplu? Vă invităm să parcurgeți câteva idei legate de situații ce ar putea pune în pericol o relație de cuplu pe termen lung.

Lipsa intimității

Această lipsă apare în cuplurile care locuiesc alături de alte persoane, de prieteni sau de familie ori în cuplurile care au devenit proaspăt părinți și se confruntă cu o perioadă de schimbare în ceea ce privește timpul personal vs timpul din familie.

Lipsa intimității în doi sau stresul legat de intimitate poate afecta cuplul.

Lipsa flexibilității în gândire

Lumea evoluează și bine ar fi să evoluăm și noi odată cu ea. Există însă situații când unul dintre parteneri devine inflexibil în gândire și decizii privind anumite aspecte care au ecou asupra vieții în doi. În aceste situații, este probabil ca evoluția cuplului să devină imposibilă.

Viața de cuplu este importantă pentru fiecare dintre noi, este sursă de relaxare și totodată de inspirație, de regenerare, ca o oază în care ne regăsim personalitatea, intimitatea și totodată învățăm să evoluăm în doi. În cuplu găsim suport și susținere, iar analiza vieții în doi ar trebui să reprezinte o prioritate.

Citește și:

Foto articol: Andrei Korzhyts/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.