Setari Cookie-uri

4 Cristale puternice pentru a atrage iubirea adevărată în viața ta

Poți atrage dragostea în viața ta. Iată cum.

Ai tot căutat dragostea, însă fără succes? Natura poate ajuta întotdeauna când vine vorba despre problemele inimii. Înțelegerea modului în care energiile tale reacționează la schimbările din Univers te poate ajuta să atragi tipul de iubire pe care îl meriți în viața ta și să îți vindeci sufletul de toate relațiile care nu au funcționat pentru tine.

Cristalele au proprietăți incredibile și pot fi cele mai bune prietene ale tale atunci când vine vorba despre romantism și dragoste. Există câteva cristale care te pot ajută să îți deschizi inima și să atragi o nouă iubire în viața ta. Iată care sunt acestea:

1. Cuarț roz

Cuarțul roz mai este numit și "Cristalul iubirii". Acesta este primul cristal la care vor face referire experții în relații. Rozul este culoarea universală pentru dragoste și vindecare, iar puterea cuarțului roz permite un flux incredibil de dragoste în viață.

Citește și:

Acest cristal romantic te ajută să ai mai multă încredere în tine, să atragi dragostea adevărată, eliminând orice blocaje care pot provoca neîncredere, furie, resentimente sau amărăciune față de relațiile din trecut. De asemenea, te învață să lucrezi mai mult la iubirea față de propria persoană, să îți dai seama cât de importantă ești și să te apreciezi cu adevărat.

cuart roz cristal iubire

foto Albert Russ, Shutterstock

Dacă te simți blocată în dragoste pentru că ai creat ziduri pentru a îți păzi inima, cuarțul roz dărâmă aceste ziduri pentru a te ajuta să te simți din nou încrezătoare în puterea dragostei.

Cum porți cuarțul roz: în coliere, cercei, brățări sau orice bijuterii. De asemenea, poți ține un cristal mic în poșetă sau în buzunar pentru a avea puterea vindecătoare a iubirii alături de tine în fiecare zi.

Citește și:

Citește și 8 CRISTALE PUTERNICE ȘI PROPRIETĂȚILE LOR

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.