Setari Cookie-uri

4 Cristale puternice pentru a atrage iubirea adevărată în viața ta

Poți atrage dragostea în viața ta. Iată cum.

2. Aventurina verde

Piatra verde de aventurină este un alt cristal vindecător care poate stimula dragostea, având aceeași culoare cu chakra inimii.

Când vine vorba de vindecarea relațiilor sau de atragerea iubirii, aventurina verde lucrează la încrederea în tine, ajutându-te să simți că poți cuceri lumea și să mergi după orice îți dorești tu de la viață. Acest tip de încredere poate acționa ca un magnet pur pentru dorințele inimii tale, permițându-ți astfel să îndepărtezi toate obstacolele care stau în calea iubirii adevărate. Că bonus, acest cristal te va ajuta, de asemenea, cu realizări și pe plan profesional și financiar.

aventurina verde cristal iubire

foto MicrostockStudio, Shutterstock

Pune o piatră verde de aventurina sub pernă, pentru vise fumoase și pentru a te ajută să fii îndrăzneață în dragoste și nu uita să porți una și în portofel pentru a avea succes în toate aspectele vieții tale.

Citește și:

3. Carnelian portocaliu

Carnelianul este un cristal portocaliu strălucitor și vibrant, ale cărei nuanțe variază de la piersică nude până la un roșu aprins. Culoarea să emană căldură, energie și vitalitate - și acestea sunt beneficiile pe care ți le poate oferi atunci când o folosești ca piatră a iubirii.

Dacă ești în căutarea dragostei sau vrei să condimentezi relația în care te afli cu multă pasiune, atunci poartă un carnelian cu tine.

carnelian portocaliu cristal iubire foto Lyudmila Shabanova, Shutterstock

4. Cuarț fumuriu

Când vine vorba de probleme mari în dragoste, o piatră care ajută la vindecarea resentimentelor sau a dezamăgirilor din trecut este cuarțul fumuriu. Dincolo de a fi un ajutor excelent pentru a risipi ideile false care nu îți permit să ai încredere în tine, acest cristal acționează și ca un scut împotriva energiilor negative.

Citește și:

cuart fumuriu cristal iubire

foto Sebastian Janicki, Shutterstock

foto main Karina Bostanika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.