Setari Cookie-uri

Tinute indispensabile pentru weekend

Iata care sunt tinutele ideale pentru distractia de la sfarsitul saptamanii!

Toata lumea asteapta weekendul cu sufletul la gura si cand in sfarsit vine, nu stii ce sa faci mai intai! Uf, doar doua zile libere si atat de multe optiuni! Apoi mai e o dilema.

Dupa ce te hotarasti ce vrei sa faci, oare ce o sa porti? Toate am trecut prin acel moment in care am deschis usa de la sifonierul care geme de haine si am zis “Da, nu mai am cu ce sa ma imbrac!”
Iata trei tinute absolut indispensabile pentru distractia de weekend, indiferent de ce alegi sa faci!

Combina-le, joaca-te cu nuantele si simte-te bine in pielea ta!

1. Iesire cu prietenii in parc

Aceasta este ocazia ideala pentru a imbraca o tinuta stylish insa este foarte important sa fie confortabila. Poti sa mergi pe bicicleta, sa joci volei sau sa te intinzi pe iarba dar nu ai cum sa faci toate acestea daca te cateri pe tocuri de 20 si te tii cu o mana de fusta mini.

Citește și:

Cea mai potrivita piesa vestimentara pentru o iesire in parc este o pereche de pantaloni scurti (pret 69, 5 lei, T!naR.ro) Si de ce n-ai indrazni sa porti o culoare puternica, electrizanta?

Pentru partea de sus, alege o camasa cu maneca scurta in carouri (pret 130 lei, 3Suisses.ro), cu un decolteu incadrat de un volan micut. Pentru un plus de farmec, poarta partea din fata bagata in pantaloni si lasa camasa libera la spate.

Asa cum ziceam, incaltamintea este foarte importanta si trebuie neaparat sa fie comoda. De aceea, iti recomandam o pereche de sandale joase, de inspiratie romana (pret 69 lei, T!naR.ro) Acestea, precum si celelalte accesorii au culori calde si mai linistite pentru a echilibra efectul puternic al pantalonilor.

Pentru a te proteja de soarele arzator, poarta o palarie chic (pret 39 lei, T!na.R) , impletita cu boruri foarte largi. Este foarte usoara si nu iti va incinge capul.

Citește și:

Desigur, ai nevoie si de geanta insa una supradimensionata nu va face decat sa te incurce. Alege mai bine un plic de zi (pret 39 lei, The Bag Shop.ro) care poate fi purtat si pe umar, din paleta cromatica a palariei si a sandalelor.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.