Setari Cookie-uri

Tinute indispensabile pentru weekend

Iata care sunt tinutele ideale pentru distractia de la sfarsitul saptamanii!

2. Seara in club

Niciun weekend nu poate fi perfect daca nu fugi macar o seara in club. O tinuta pentru o astfel de ocazie poate fi o adevarata provocare. Club, club dar nu bal mascat! Trebuie sa imbini perfect trei elemente. Ai nevoie de o tinuta comoda insa foarte sexy si totusi sa ramai in limitele decentei. Iata solutia perfecta.

Rochia (pret 189 lei, Zega.ro) este croita din voal si dantela pentru partea de sus iar intre cele doua exista o banda care subtiaza talia si o pune in evidenta.

Cea mai cuminte de incaltaminte alegere pentru aceasta tinuta ar fi o pereche de pantofi nude. Dar nu te-ai saturat de ei? Alege mai bine pantofii verde mint (pret 49 lei, Lady-Shoes.ro) confectionati din piele intoarsa ecologica, cu tocul de 9 cm si platforma de 1 cm.

Ca accesoriu, alege un detaliu care sa insumeze mai multe din elementele tinutei. O bratara in nuanta bronzului confectionata din zale si malachite (pret 105 lei, Moja.ro) imprumuta atat din paleta cromatica a rochiei cat si din cea a pantofilor.

Citește și:

Pentru un alt accent metalizat, mergi pe varianta unui plic de seara auriu (pret 89, 99 lei, MeliMeloParis.ro) cu o usoara patina. Acesta are o bareta detasabila care il poate transforma in geanta de umar, in functie de preferintele tale.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.