Felicitari Maria Lucia Hohan!

Felicitari Maria Lucia Hohan!
Kudika
14 Iulie 2011

Maria Lucia Hohan, prin brandul sau MLH, este primul designer roman inclus in portofoliul L'Eclaireur, cel mai vechi si renumit concept store parizian.

Maria Lucia Hohan, prin brandul sau MLH, este primul designer roman inclus in portofoliul L'Eclaireur, cel mai vechi si renumit concept store parizian. Pentru L'Eclaireur au fost selectate rochii din colectia ss11, care au fost incluse in colectia-capsula a magazinului. Incepand cu aceasta primavara, piese din colectia ss11 by MLH sunt disponibile si online, prin prestigiosul magazin online www.Luisaviaroma.com.

Astfel creatoarea se regaseste pe aceeasi lista de branduri cu toate marile case de moda din lume. Rochiile MLH sunt expuse in cadrul magazinului L'Eclaireur de pe Rue d'Boissy Anglas, care ofera imbracaminte pentru femei si barbati, precum si accesorii pentru casa.

Deschis in 1982, L'eclaireur celebreaza trei decenii de pasiune pentru moda in acest an. Toate cele cinci magazine L'eclaireur sunt diferite in ceea ce priveste conceptul de design. Insa in toate magazinele L'eclaireur “visual & fashion merchandising” reprezinta o reala sursa de inspiratie pentru vizitatori.

“Colectia de primavara/vara 2011 a fost bine primita de presa franceza, fapt care ne-a adus in atentia pietei din Franta ” a declarat Maria Lucia Hohan. „Este o onoare pentru brandul MLH sa fie prezent in cel mai prestigios concept store, mai cu seama ca L'eclaireur alege sa prezinte designeri internationali de renume , care sunt prezenti in cadrul Paris Fashion Week, poate cea mai importanta saptamana a modei” a mai adaugat ea.

Prezenta designerului Maria Lucia Hohan pe scena de la MTV Movie Awards 2011 a reprezentat un alt moment important in cresterea notorietatii brandului MLH. Actrita Chelsea Kane a purtat in premiera la acest eveniment o rochie din colectia toamna/iarna 2011, ce se va lansa oficial in luna august a acestui an. Actrita a fost inclusa pe lista de "best dressed" a evenimentului.

Maria Lucia Hohan a creat in aceasta perioada o rochie speciala si pentru prezentatoarea emisiunii X-Factor Franta, cel mai mare show TV care are intentia de a transforma oameni obisnuiti in superstaruri. Cantareata Ara Starck este o alta celebritate care va purta creatiile MLH in toate concertele sale. Ara Starck este fiica celebrului arhitect si designer Phillippe Starck, care a initiat un proiect muzical alaturi de fiul lui Jean Michele Jarre.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri