Setari Cookie-uri

Felicitari Maria Lucia Hohan!

Maria Lucia Hohan, prin brandul sau MLH, este primul designer roman inclus in portofoliul L'Eclaireur, cel mai vechi si renumit concept store parizian.

Mai mult, Selena Gomez a ales recent o rochie MLH pentru prestatia sa live din cadrul unui show de televiziune cu broadcast national din SUA. In scurt timp o serie de alte celebritati A list de la Hollywood vor purta creatii MLH pe copertile unor publicatii prestigioase din SUA, ce urmeaza sa apara in toamna (mai multe detalii vor fi dezvaluite dupa aparitia acestor coperti).



Creatoarea romanca a fost inclusa in editorialele de fashion din editiile franceze ale publicatiilor Citizen K, Jalouse, Marie Claire sau In Style. Dupa ce blogul Cherry Blossom Girl a publicat o serie de materiale despre atelierul MLH, alte site-uri de fashion au preluat povestea si colectiile casei, astfel ca francezii au descoperit si indragit marca MLH, iar numarul de cititoare si cumparatoare internationale pe site-ul www.mlh-shop.com a ajuns la peste 30.000 de vizitatori pe luna.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.